Polovni motori

Honda Crosstourer 2013.

0 out of 5
1.068.000,00дин.

U pitanju je jedan od najboljih, ako ne i najbolji motor u svojoj klasi. Ono što ga posebno ističe od ostalih je agregat koji je u V4 rasporedu. Ko nije do sada vozio V4, kada proba, sve ostalo će biti smešno u odnosu na ovu koncepciju i ovaj model.

Motor je u perfektnom stanju. Nema nikakvih mana, problema ili većih oštećenja. Agregat radi savršeno, mogu vam i poslati video snimak da čujete i sami pre nego što se odlučite da dođete da pogledate motor uživo.

Od opreme ima originalne Honda kofere, bočne i gornji, kontrolu proklizavanja, ABS, original rol bar, original dodatna svetla za maglu, zaštitu za ruke, grejače ručica, originalni povišeni vetrobran i novo, posebno pravljeno sedište sa debljim i mnogo udobnijim sunđerom.

Registrovan je do kraja novembra 2019. godine i nema apsolutno niakvih dodatnih ulaganja u njega. Urađen je kompletan servis, gume su Pirelli Scorpion skoro nove (90%), pločice su dobre.

Cena: 8900€

Suzuki GSX-R600 K4

0 out of 5
420.000,00дин.

Motor je u perfektnom stanju, bez ikakvih ulaganja. Na njemu su dobre gume, dobre pločice, sveže ulje i filteri.

Od opreme ima Rizoma ručice, IXS navlake za korman, Crash padove, MRA vizir, LED zadnje svetlo sa ugrađenim migavcima i original Devil auspuh.

Prešao 31.000 km, cena 3500€

Prijava

Registruj | Izgubili ste lozinku?